Status

Nu har jeg tænkt og tænkt og tænkt over om jeg skal stoppe med pillerne eller ej. Jeg er kommet til den beslutning, sammen med Niels  selvfølgelig, at stoppe med pillerne fra 1/7. Jeg har tænkt meget over hvad jeg vil fortryde mest. Vil jeg fortryde mest at jeg ikke giver det et forsøg at få et barn mere mens jeg kan, eller vil jeg fortryde mest at blive syg igen. Jeg vil fortryde mest at jeg ikke prøvede at få et barn. Jeg er sikker på at jeg ikke bliver syg igen og gør jeg, så er jeg også sikker på, at jeg nok skal klare en behandling igen. Selvom vi har truffet et valg så spekulerer jeg til tider stadig over om det er det rigtige.. Men jeg vil bare så frygtelig gerne have et barn mere og give Andreas en lillebror eller lillesøster. Vi må se hvad der sker der er jo stadig knap en måned til. Og tænk nu er det så også præcis et år siden jeg fik sidste kemo. Tiden er alligevel gået stærkt. Men der er også sket meget.

Ellers så har vi det godt. Nyder det gode vejr og livet på landet og tæt på stranden og naturen. Andreas er blevet godt brun selvom han smørres med et tykt lag solcreme som han HADER. Og Niels har jeg aldrig set så brun i Danmark før. Så man må sige at vi er betydelig mere ude end nogensinde før.

Vi venter på at vi overtager vores hus. Nu er der snart kun 1,5 mdr til. Det glæder vi os meget til. Og så glæder jeg mig til at vi skal have vores lille hund😊 ja kan ikke huske om jeg har skrevet det før, men jeg har bestilt en lille coton de tulear – bomuldshund som Andreas har døbt buller. Niels synes det er jordens dummeste ide da vi bliver meget bundet af det. Men jeg har aldrig haft hund, kun kat og det vil Niels under ingen omstændigheder have. Jeg tror det er godt for Andreas og vokse op med et dyr og jeg vil vildt gerne have en. Så jeg håber der kommer en lille hanhund til os i efteråret😊 indtil da vil vi nyde sommeren og det gode vejr😊

2 tanker om “Status

  1. Klart det er det rigtige valgt søde – der kommer forhåbentlig hurtigt en nummer 2 hos jer, jeg hepper på jer<3 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *