1 år på antihormon

Så kom dagen 12/6 hvor jeg for et år siden sad til samtale med min onkolog og skulle evaluere hvordan kemo forløbet var gået og jeg fik udleveret tamoxifen – antihormon som skal være min ven de næste ti år😳 nu er der gået et år og det er da ikke til at forstå. Og jeg vil snart holde op med at tage dem selvom jeg føler de er mit sikkerhedsnet. Mit sikkerhedsnet for at undgå sygdom, for jeg følger jo den behandling lægerne har sagt jeg skal have.

Det første år er gået fint og uden de store bivirkninger. Hedeture i ny og næ og indimellem lidt stive led og nå ja så den cyste på æggestokken. Det er de bivirkninger jeg oplever.

Jeg har fundet denne bikini som jeg lige vil anbefale til alle der har fået stråler. Den dækker hele området så man undgår at have en hel trøje på. Den gad jeg godt have kendt til sidste år. Ja jeg skal jo stadig passe på og må ikke få sol på området endnu. Den er af mærket Brunotti og købt på Zalando.

Andreas og jeg har været ude at plukke hyldeblomst til saft af to omgange. Begge gange skulle det være uden sukker. Første portion var med kokossukker og smagte forfærdeligt så det måtte jeg smide ud.

Lidt billeder af vores hus (det vi har lejet) og hvor idyllisk det er at være flyttet på landet.

Efter tre dage i køleskabet blev næste portion saft klar. Denne med udiltreret æble uden tilsat sukker. Denne smager rigtigt godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *