Kemokrøller

krøller eller ej? Ja mit hår har haft lidt svært ved at finde ud af om det ville krølle eller ej. Rigtig mange får krøller efter kemo. Såkaldte kemokrøller. Mit har nu besluttet sig for at krøller. Uanset hvor meget jeg forsøger og rette og sætte så har det sit eget liv. Så jeg har opgivet og lader det være som det er. Hos mange forsvinder krøllerne efter et par klipninger.

Det er jo ikke sådan voldtsom afro krøl men nu må vi se hvordan det bliver når det bliver længere. Der er i hvert fald meget mere liv i det end inden kemo.

Der har denne weekend været dragefestival på Fanø. Så selvom jeg havde arbejdsweekend blev der også tid til en eftermiddag på stranden.

Det var virkelig flot og første gang jeg har oplevet det. Og i dag søndag var det fin vejr til det. Vi var også derude lørdag eftermiddag men der regnede det så der var ikke så mange.

Det var klart en stor oplevelse at gå og se og snakke om de mange forskellige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *