Status

Så er jeg godt i gang med pause fra tamoxifen. Status er dog at min menstruation igen er blevet uregelmæssig. Den skulle være kommet i lørdags og der er stadig ingen tegn til noget. Det gør mig lidt bekymret og ked af det. Øv altså. Og jeg som troede at det kun ville blive mere regelmæssigt af at stoppe. Nu håber jeg bare at det snart kommer og at der er flere æg tilbage. Men havde jo lige timet stopning med pillerne med min cyklus så vi fik så mange forsøg som muligt på at opnå graviditet. Men jeg må jo bare konkludere at man ikke er herre over sådan noget. Jeg tror stadig på at det nok skal lykkedes og hvis ikke ja så er det meningen at vi bare skal være os tre😊 i næste uge har jeg min kontrol ved gynækologerne så må vi se hvad de siger. Forhåbentlig kun noget godt🤞

Lige nu er jeg på vej til Esbjerg efter mine nye briller. De gamle gik i stykker efter at Andreas havde siddet på dem i autostolen. Så kan man så diskutere hvad de overhovedet laver i autostolen…

Vi startede to ugers ferie i fredags. I morgen overtager vi vores hus👏 Det glæder vi os meget til. Så det første af ferien har stået på nedpakning og rengøring og lidt maling fra min side.

Vi er ved at være klar til flytning og min far kommer i morgen og hjælper med at male og tapesere😊

Andreas er flittig til at hjælpe med at skrue tingene fra hinanden og er en god lille hjælper.

Vi har også haft tid til lidt hygge og afslapning.

Og et besøg til tall ship i esbjerg blev det også til.

En tennis match i varmen har vi også fundet tid til. Jeg i mit nye udstyr fra Maria Sharapova 😊

Andreas holder styr på pointene. Vigtig detalje 😊

lige lidt information. Hvis I skal besøge os eller på anden vis til Fanø så brug rabatkoden: vaffelis2018 i biletlugen ved færgen så kommer I for 10 kr😊

En tanke om “Status

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *