Flytning

Så er vi flyttet i hus. Nu er jeg for første gang simpelthen husejer😊 det er SÅ skønt.

Vi er allerede kommet godt på plads. Havde lige besøg af en elektriker i går der fiksede de sidste lamper vi ikke kunne få til at du. Vi føler os allerede godt hjemme! I sær Andreas elsker sit nye værelse. Han elsker det så meget at det er blevet en pestilens at putte fordi han hellere vil lege og have det sjovt. Så er der nogle der har nogle gode fif må I endelig dele ud!

Sådan ser hans værelse ud, plus lige et par gamle ølkasser med hjul til bøger😊

Havearbejde og Leg er det også blevet til😊 vi valgte jo så lige at flytte på den aller varmeste dag – godt jeg havde taget malertjansen og rengøringstjansen😅 min far var nede og hjælpe med at male og han tapaserede Andreas’ værelse så det ikke har lyserødt tapet. Det er blevet så godt. Som Andreas siger: bedstefar er dygtig😊

Jeg har booket tid til zoneterapi om et par uger. Jeg vil gøre noget godt for mig selv og så siger de også at man bliver mere frugtbar af det😜 og det skader jo ikke.

Jeg er i dag begyndt til fodbold her på Fanø. Ja hvem havde troet det. Men de har startet et damehold op som jeg er med på. Det er super fedt og sjovt. Men det betyder jo så også at vi kommer til at skulle bruge en barnepige fast en gang i ugen som minimum. Så det er jeg ved at finde😊

Her er den perfekte sandko😊 jeg har forsøgt utallige gange når jeg har været med A i sandkassen og nu lykkedes den. Med hele yvert, mule, hører og øjne😊 ja ja det er de små glæder i livet😊

vi har også været til bryllup. Det er nu altid en helt vidunderlig dag, aften og nat. Synes endda også at jeg så meget pæn ud. Selv med det ustyrlige hår og krøl🙈 men på lørdag er det slut med krøl. Jeg skal være hårmodel for min frisør så hun får lov at gøre præcis som hun vil. Så håret bliver kort igen. Kan ikke finde ud af hvad jeg vil have af frisure, lang eller kort?

Grøn te er godt mod brystkræft! Især matcha som er en form af grøn te. Du får en beskyttende effekt hvis du drikker 3-5 glas om dagen. Jeg har indtil nu kun drukket det som varm te. Nu har jeg fundet det som iste. Den smager virkelig dejligt og er nu min weekend hygge drik😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *