Kontrol på onkologisk

Så blev det dagen hvor jeg skulle til kontrol på onkologisk. Mit halvårlige kontrol. I dag var det uden scanning. Altså blot en samtale og møde med onkologerne. Han mærkede på mine bryster og spurgte til hvordan det gik. Han var fuldt tilfreds. Og jeg har det godt. Vi snakkede om pausen fra tamoxifen og om det er okay at prøve at få barn efter blot to måneders pause. Det sagde, at det var det. Så det betyder, at vi bare kan prøve fra nu. Jeg havde tidligere fået at vide at jeg maks måtte være uden pillerne i seks måneder. Så skulle jeg starte igen hvis jeg ikke var blevet gravid. Min næste kontrol er til marts og han sagde at det var ok for mig at fortsætte med at prøve og være uden pillerne indtil da. Så det giver os jo lige lidt længere tid at prøve i. Han snakkede også om fertilitetsbehandling men dette ønsker jeg ikke, i hvert fald ikke nu.

Det var altså et fint besøg hos onkologerne, så selvom turen derover blev rigtig træls da jeg lige efter ankomst til Københavns Hovedbanegård opdagede at jeg havde glemt min bæltetaske med alt (alle kort, bilnøgle osv)  i toget. Jeg skiftede tog i Odense og det var i det første tog fra Esbjerg til Odense jeg glemte den. Hvor dum kan man være. Kemohjerne! Nå så jeg fik brugt al min ekstra tid i Kbh på at efterlyse det hos DSB, få spærret alle kort osv. Midt under samtalen blev min telefon ved med at ringe og må indrømme at mit hoved så var lidt et andet sted end i samtalen med lægen. Men her ringede en mand fra danske bank på Østerbro at han havde alle mine ting som var blevet indleveret af en dame som havde fundet dem i toget. Sikke en lettelse! Selv kontanter var i pungen😊 så stort tak til en Kirsten som har indleveret den! Men alle kort er fortsat spæret og kan ikke åbnes igen. Jeg får nye om en uge så dvs at jeg må bruge løs af Niels’ indtil da😜

Vi nyder fortsat at bo på Fanø og have naturen lige omkring os😊 især Andreas som lærer meget og er på tur med dagplejen og Fanøs naturvejleder rundt og lære om de forskellige ting og dyr😊

Jeg har været til mit første rigtige løb. Det første som egentlig rigtig har løb. Det andet jeg har været til er Royal run og det var med Andreas så det var stille løb.

Jeg havde meldt mig til SEPE Extreme Challenge 8 km ekstrem forhindringsløb. Det havde jeg gjort sammen med nogle andre piger. Jeg fortrød bittert på dagen og var mega nervøs. Jeg som ikke havde løbet 5 km hele sommeren hvordan skulle jeg dog kunne gennemføre det!?

Men afsted tog jeg – og jeg gennemførte!

Ikke i en favorabel tid men vi havde det mega sjovt og det var sindsygt fedt! Det var så fedt at vi har købt billetter til næste år og denne gang skal mændene med😊

Jeg skulle på job dagen efter og det var lidt en hård nyser for shit min krop kunne mærkes! Dette er mit baglår og måske derfor kunne det mærkes så meget😊

På lørdag står den på endnu et løb, gung-ho i Århus. 5 km på hoppepude. Eller ikke kun hoppepude men forhindringer med hoppepuder. Det glæder jeg mig også mega meget til! Dette er også med en veninde.

2 tanker om “Kontrol på onkologisk

 1. Tak for din blog. Har læst det hele og er imponeret over at du har klaret alt dette med et lille barn også… jeg er ny opereret med brystbevarende operation.. afventer stadig svar på hvilke kræft jeg har. Er træt som en ond år? Så virkelig mega sejt, at du har klaret det så flot med lille barn også. Tak for din blog den hjælper mig til at være positiv..

  1. Hej
   Selv tak. Dejligt den kan hjælpe.
   Jeg var også træt og der sker jo også vildt meget så det er jo helt forståeligt. Håber alt det bedste for dig. Hvornår får du svar? Du må endelig sige til hvis du har nogle spørgsmål.
   Er lidt nysgerrig, hvordan fandt du egentlig min blog? Det var nemlig præcis derfor jeg startede den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *