2. Års dagen for 1. Kemo

I dag er det præcis to år siden at jeg fik min første kemobehandling 😳

Det er vildt. Uforståeligt og vildt. Tænk at for to år siden var mit liv noget værre rod. Hvad skulle der ske og hvordan ville det påvirke mig og ville jeg overhovedet klare det?? I dag er en verden til forskel. Tænker til dagligt sjældent over at jeg har været syg. Blev blot mindet om denne dag via flashback i Snapchat. To dejlige billeder, eller noget. Et før og efter kemo.

Dem skal I da ikke snydes for

Før

Og efter kemo.

Det lange hår skulle dokumenteres for hvornår ville det ryge?? Ja det husker jeg så stadig – præcis 16 dage efter første kemo!

Håret er vokset noget ud. Dog ikke så langt som inden😊

Jeg blev jo diagnostiseret på min svigerfars fødselsdag. 17. Januar. Tænkte da jeg nåede 1 års jubilæum for diagnosen at jeg denne dag altid ville tænke på at det var årsdag for min diagnose fordi jeg altid ville fejre ham på denne dag. Men i år skænkede jeg det ikke en tanke. Det kan jo kun være et godt tegn. Livet går videre og der er fuld gang i det. Vi nyder hvert et sekund selvom Andreas virkelig prøver grænser fortiden🙄

Siden sidst er jeg blevet plaget af lymfødem. En aften, ja faktisk 13/10 var min venstre hånd dobbelt så stor som den højre. Så nu går jeg ved fysioterapeut engang i mellem og med støtteærme hele tiden. Men pyt med det. Det er en vanesag og hvis det er prisen for at være i live så går jeg gerne med den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *